Praktijk Ivette Geerman 
Voor zielsbegeleiding van Hart tot Hart

Profiel

Ivette Geerman is een multidimensionale quantum healer, multidimensionale quantum coach, sjamaan, intuïtief medium, intuïtieve gids, een gecertificeerde én intuïtief Lomi Lomi massage therapeut, Reiki Master in de traditionele Usui Reiki en Reiki Master in de Kundalini Reiki, ervaringsdeskundige op het gebied van oeroude patronen doorbreken, DNA-healing, traumaverwerking en traumahealing. 

Ivette heeft haar karmische rondje op Aarde er inmiddels opzitten. Ze heeft na vele jaren van intensief opruimen, doorleven én het meester maken van de bijbehorende Aardse lessen, de inhoud van haar Aardse 'rugzak' verlicht en af mogen doen. De zwaarte van haar 'rugzak' die vele vormen van misbruik kent én het transformeren van al deze zwaarte, heeft haar gevormd tot dat wat ze nu is. Waardoor ze haar cliënten vanuit haar intuïtieve kwaliteiten, haar Universele Kennisvelden en haar ervaringsdeskundigheid goed kan begeleiden in het verwerken, helen en opruimen van de nodige trauma's en het overige aan zwaarte wat nog in de 'rugzak' van haar cliënten aanwezig is. 

Met haar intuïtieve kwaliteiten, haar Universele Kennisvelden, haar meesterschap in haar heelwording en als ervaringsdeskundige, begeleidt Ivette mensen zowel persoonlijk als in groepen. Ze kan met haar cliënten meekijken tot diep in het onderbewuste van haar cliënten en zo tot de kern van de wond komen. De kern van de wond wordt op een zachte manier weer aan het licht gebracht, iets wat een weg van heling kan vrijmaken van de ooit vergeten of diep weggestopte pijnen en/of ervaringen waar nog levenslessen en inzichten aan vastzitten. Dit zijn levenslessen die nog meester gemaakt moeten worden om helderheid te kunnen verschaffen. Traumatische ervaringen kunnen zo weer letterlijk veilig boven water komen in de Heilige ruimte die ze haar cliënten biedt en hen hierin uitnodigt, zodat er heling vanuit liefde en zachtheid plaats kan vinden.  Als spaceholder van het quantumveld biedt Ivette haar cliënten een Heilige én een veilige ruimte voor diepe heling tot op DNA-niveau. Dit kunnen trauma's of karmatische delen zijn in dit leven, maar óók vanuit vele vorige levens die we nog onnodig bij ons dragen en waarvan we nu in deze bijzondere tijd op Aarde van verlicht mogen worden. Al waar geen lessen meer aan vastzitten en hierdoor niet meer doorleefd en doorvoelt hoeft te worden, worden tijdens een quantumhealing letterlijk laag voor laag 'afgepeld' en tot op DNA-niveau voorgoed verwijderd. Iets wat plaatsmaakt voor verlichting, om zo weer vrij te kunnen groeien in bewustzijn.

 
Op het gebied van het doorbreken van ongezonde patronen en overlevingsmechanismes kan Ivette met haar cliënten meekijken om de nodige inzichten aan te reiken in het herkennen van deze ongezonde patronen, zodat haar cliënten hier weer helderheid op kunnen krijgen en er zo ruimte ontstaat voor het doorbreken hiervan. Ze begeleidt tevens haar cliënten met bewustwording; groeien in bewustzijn, met de nodige transformaties en de nodige symptomen die hiermee gepaard kunnen gaan. Ook begeleidt ze mensen met hun Ascentie; het pad van verlichting van onze lagere Zelf in versmelting met onze hogere Zelven.

Ivette werkt intuïtief, op zielsniveau en in volledige samenwerking met haar Lichtteams. De intuïtieve Lomi Lomi massages die ze aanbiedt kunnen daarom per consult verschillen, dit omdat ze op zielsniveau op haar cliënten afstemt. En iedere menselijke ziel is tenslotte uniek. Al dat nodig is voor haar cliënten zal ze dan ook tijdens de sessie vrij laten stromen. Klank- en kristalhealing, lichtactivaties, multidimentionale quantum healing en een zielsreading is de personal touch die Ivette intuïtief toevoegt aan haar massage consulten. De intuïtieve Lomi Lomi massages die ze haar cliënten aanbiedt is een massage wat een diepe, maar liefdevolle en zachte helende, bevrijdende en vernieuwende reis is voor haar cliënten. Omdat tijdens iedere massage consult oude tot zeer oude lagen 'afgepeld' worden, schept dit de ruimte om weer opnieuw geboren te worden in het eigen lichaam. Een re-birth of wedergeboren worden in ons menselijk lichaam is waar Ascentie om gaat. En het vele loslaten of 'afpellen' is wat nodig is om ruimte te maken hiervoor, zodat onze hogere delen of hogere Zelven kunnen indalen en wij dit moeiteloos kunnen belichamen. 

Als spaceholder van het Quantumveld biedt Ivette haar cliënten een Heilige én een veilige ruimte voor diepe heling tot op DNA-niveau. Dit kunnen trauma's of karmatische delen zijn in dit leven, maar óók vanuit vele vorige levens die we nog onnodig bij ons dragen en waarvan we nu in deze bijzondere tijd op Aarde van verlicht mogen worden. Al waar geen lessen meer aan vastzitten en hierdoor niet meer doorleefd hoeft te worden, worden tijdens een quantumhealing letterlijk laag voor laag afgepeld en tot op DNA-niveau voorgoed verwijderd. Iets wat plaatsmaakt voor de nodige verlichting om weer vrij te kunnen groeien in hogere lagen van bewustzijn.  

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info