Praktijk Ivette Geerman 
Voor zielsbegeleiding van Hart tot Hart

Massages

Er wordt alleen met 100%  vegan biologische massageolie en 100% etherische of essentiële olie gewerkt, zodat dit in trilling bijdraagt aan de helende, bevrijdende en verlichtende massagereis. Er wordt geen wierook gebrand in de praktijkruimte, rekening houdend met mensen die eventueel luchtwegproblemen hebben. De praktijkruimte wordt ondergedompeld in de rustgevende geuren van biologische essentiële oliën via een diffuser.

Lomi Lomi massage
~ Herboren worden in een zee van Pure Liefde ~

De Lomi Lomi massage is een oeroude authentieke Hawaiiaanse massage techniek of helingsysteem die erop gericht is om de mens liefdevol af te pellen van de nodige zwaarte, donkerte of karma. Men wordt tijdens een Lomi Lomi massage steeds weer liefdevol uitgenodigd om laag voor laag in overgave te gaan, om zo het nodige los te kunnen laten en hierdoor ruimte te creëren in zichzelf. Dit om laag voor laag en keer op keer weer opnieuw geboren te kunnen worden in de nieuwe of hogere lagen. En dit allemaal in eigen lichaam. Er is geen zachtere en liefdevollere manier om afgepeld te worden of 'dood' te gaan in ons lichaam én weer opnieuw geboren te kunnen worden in ons lichaam. Het fysieke 'doodgaan' gevoel wat we kunnen ervaren wanneer er oude of zware lagen van ons afvallen zijn de emotionele lagen van ons lichaam. Dit zijn onze binnenwateren. Het emotionele lichaam van de mens zit propvol, want hier wordt veel emoties in opgeslagen, pijnen en angsten die gekoppeld kunnen zijn aan traumatische ervaringen. Dit zijn de vele lagen waaruit ons ego of persoonlijkheid is opgebouwd en die letterlijk laag voor laag afgepeld worden tijdens de massage en hierdoor 'afsterven'. Het verlaat letterlijk ons systeem, iets wat écht als doodgaan en als een grote diepe leegte kan aanvoelen. Dit noemen we ook wel de 'dood' van het ego, of in ieder geval de 'dood' van de vele lagen van het ego.

Ego-dood is geen luchtig proces, maar wel nodig om ruimte te creëren zodat onze hogere delen of onze hogere zelven kunnen indalen in ons lichaam en wij dit kunnen belichamen. Ego-dood is nodig voor onze Ascentie naar een hoger bewustzijn of hogere dimensies. Overgave is wat nodig is om luchtig door de vele lagen van het ego heen te gaan als dit wordt afgepeld. Overgave vraagt blind vertrouwen en een hoge vorm van veiligheid. In weerstand schieten maakt de helende Lomi Lomi reis juist alleen maar zwaarder, zowel emotioneel als fysiek kan dit door in weerstand te schieten zelfs als zeer pijnlijk worden ervaren. Vasthouden aan het oude i.p.v. dit los te laten is een oude angst die voortkomt uit angst voor het nieuwe of het onbekende. Dit noemen we ook wel ons overlevingsmechanisme die we vanuit angsten en onveiligheid zelf geprogrammeerd hebben om vanuit een hoge vorm van controle veiligheid te bieden, maar wat niets meer is dan schijnveiligheid.

Een Lomi Lomi massage is meer een Heilig ritueel of een liefdevolle helende reis dan dat het een massage techniek is. Het is masseren en werken of stromen vanuit een hoogwaardig energieveld. Dit hoogwaardige veld is het Goddelijke veld van Al-Eenheid waar de massage therapeut een zuiver kanaal voor is. 
Het is door dit Goddelijke veld dat we tijdens een Lomi Lomi massage vanuit zoveel liefde en zachtheid zo ongelooflijk veel kunnen en mogen loslaten én ontvangen. Want buiten het vele loslaten wat we doen tijdens een Lomi Lomi massage, ontvangen we ook weer zoveel moois vanuit het Goddelijke veld. Alles is aanwezig tijdens een Lomi Lomi massage. En al dat we ontvangen mogen tijdens de massage stroomt dan ook liefdevol en rijkelijk door ons heen, naar daar waar dit nodig is. 

Buiten de authentieke Lomi Lomi technieken wordt hier in de praktijk tijdens de massages ook altijd intuïtief gemasseerd. Hierdoor kan er een klankhealing en/of kristalhealing en lichtactivaties plaatsvinden tijdens de massage. Aan het einde van de massage volgt er ook een korte zielsreading om meer helderheid aan te reiken daar waar dit nodig is.  

Voor de Lomi Lomi massage 'moeten' alle kledingstrukken uit worden gedaan. Er is genoeg privacy aanwezig om uit en weer aan te kleden. Ondergoed mag eventueel aanblijven, weet dat er een ruime hoeveelheid olie wordt gemasseerd. Dit kan vlekken geven op kledingstukken. Neem eventueel extra ondergoed mee mocht je je ondergoed aan willen houden tijdens de massage. Er is geen mogelijkheid om in de praktijk te douchen na de massage. Het is raadzaam hier rekening mee te houden en om niet je beste kleding aan te trekken. Het lichaam wordt direct aan het begin van de massage afgedekt met een sarong, dit wordt vervolgens dusdanig opgevouwen dat alleen de schaamstreek tijdens de gehele massagereis volledig bedekt is. De rest van het lichaam kan dan onbedekt een liefdevolle helende massagereis ondergaan. Bij vrouwen wordt rondom het borstgebied gemasseerd, de borsten zelf worden dus niet aangeraakt. 


Intuïtieve ontspanningsmassage
~ Stromen vanuit het gevoel ~
Een intuïtieve ontspanningsmassage is een massage die volledig stroomt vanuit het gevoel of intuïtie, met als hoofddoel de nodige knopen, spanning en/of stress uit het lichaam te masseren en zodoende voor verlichting en ontspanning te zorgen. Al dat er stromen mag voor de cliënt tijdens een intuïtieve massage zal een onderdeel van de massage zijn, dit kan zowel een klank- en/of kristalhealing zijn, maar altijd wordt er met verschillende frequenties van energie gewerkt tijdens een intuïtieve massage daar waar dit stromen mag. 

Voor een intuïtieve massage, 'moeten' op het ondergoed na, alle kledingstukken uit. 
Er is genoeg privacy aanwezig om uit en weer aan te kleden. Ondergoed mag eventueel aanblijven, weet dat er met veel olie wordt gemasseerd. Dit kan vlekken geven op kledingstukken. Neem eventueel extra ondergoed mee mocht je je ondergoed aan willen houden tijdens de massage. Er is geen mogelijkheid om in de praktijk te douchen na de massage. Het is raadzaam hier rekening mee te houden en om niet je beste kleding aan te trekken. Het lichaam wordt zowel aan de voor- en achterkant rondom de schaamstreek afgedekt met een massagedoek. Bij vrouwen wordt rondom het borstgebied gemasseerd, de borsten zelf worden dus niet aangeraakt. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info