Praktijk Ivette Geerman 
Voor zielsbegeleiding van Hart tot Hart

Klankhealing
~ Wanneer klanken je Hart verwarmen ~

Een klankhealing is een healing die puur stroomt vanuit de geluidsfrequenties van de instrumenten die aan bod komen tijdens een klankhealing consult. Buiten dat er in energie meer aanwezig is tijdens een klankhealing dan alleen de geluidsfrequenties die uit de instrumenten stromen, hebben de verschillende geluidsfrequenties allemaal een unieke toon of vibratie die ons gehele lijf en energieveld aanraken daar waar dit nodig is. Zodat daar waar er disbalans is in ons lichaam, dit door middel van geluidsfrequenties weer meer in balans kan komen.

Iedere geluidsfrequentie is een codering, dus tijdens een klankhealing zijn we als het ware onszelf op alle lagen aan her-programmeren of her-coderen met helende coderingen of klanken. Het feit dat ons menselijk lichaam gemiddeld ruim 70% uit water bestaat is van groot belang tijdens een klankhealing. Water geleidt energie en water bestaat uit ontelbare waterkristallen wat geheugen draagt waarin informatie in opgeslagen kan worden. En deze waterkristallen die wij in overvloed in ons lichaam hebben, die raken gaandeweg ons leven vol met vele positieve én negatieve coderingen of programma's. De negatieve coderingen zorgen ervoor dat de kristallen in ons lichaam niet meer helder zijn, maar juist vertroebelen en zelfs donker kunnen worden. Het donker worden van de waterkristallen in ons lichaam veroorzaakt veel blokkades in ons hele lijf en energieveld, waardoor we letterlijk van binnen niet meer helder stromen en hierdoor blokkades optreden. Ons energieveld raakt hierdoor ook vol en er kunnen zo gaten of scheuren hierin ontstaan, iets wat niet positief bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven. 

Het ontstaan van donkere of negatieve waterkristallen in ons lijf heeft vaak te maken met traumatische ervaringen, negatieve overtuigingen; zij het van onszelf of die we doorgegeven hebben gekregen vanuit onze opvoeding en hierdoor vaak 'blind' hebben aangenomen. We kunnen dit als kind 'blind' aannemen van onze ouders of verzorgers, maar ook als jongvolwassene of volwassene kunnen we dit wanneer we zelf nog onbewust zijn en niet beseffen dat we dit doen. Het welbekende macht der gewoonte. En alles wat we aannemen slaan we dus ook op in de waterkristallen in ons lijf, dit kunnen positieve en negatieve energieën zijn die we hierin opslaan. Tijdens een klankhealing kan er weer healing ontstaan als ons lichaam weer letterlijk doorspoelt wordt met helende klanken die hoge en zuivere frequenties bevatten. Bij Praktijk Ivette Geerman wordt dit volledig op zielsniveau afgestemd op dat wat jij nodig hebt. Dit kan met de sjamanendrum, ratel, klankschalen, rainstick, kalimba, zang, koshi windgongs in de elementen; aarde, water, lucht en vuur.

Een klankhealing wordt altijd aangeboden met intuïtief energiewerk, zodat lichaam, geest en ziel vanuit balans samen kunnen stromen.
Tijdens een klankhealing hoeven er op de sokken na geen kledingstukken uitgetrokken te worden.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info