Praktijk Ivette Geerman 
Voor zielsbegeleiding van Hart tot Hart

Welkom bij praktijk Ivette Geerman,

Praktijk Ivette Geerman is een bewustwordings- en holistisch massagepraktijk die bijdraagt aan het geheel. Onze missie is om het Godsbewustzijn in de mens en zodoende dit ook op Aarde te verankeren. Dit bieden we aan in de vorm van multidimensionale quantum healing, multidimensionale quantum coaching, sjamanistische healingen, zielsreadingen, intuïtieve therapieën, traumaverwerking en traumahealing, klank- en kristalhealing, authentieke intuïtieve Hawaiiaanse Lomi Lomi massage, groepshealingen en groepsreadingen, lichtactivaties, workshops gericht op bewustwording, transformatie en Ascentie.  

Voor zielsbegeleiding van Hart tot Hart ben je bij Praktijk Ivette Geerman aan het goede adres. In afstemming op zielsniveau wordt er een consult of indien nodig én wenselijk een traject opgestart, met als hoofddoel om lichaam, geest en ziel weer met elkaar uit te lijnen en in balans te brengen, om zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer 'wakker' te maken of te activeren, zodat men hier meer bewust van wordt en hiermee samen kunt werken. Het is vanuit deze samenwerking dat de weg naar heelwording en heling op DNA-niveau gerealiseerd kan worden.

Het menselijk lichaam is intelligent en heeft ook bewustzijn; lichaamsbewustzijn, net als dat wij mensen én alles wat bezield is ook bewustzijn heeft. De mens is echter door de nodige polariteit in afgescheidenheid gaan geloven en leeft hierdoor al eeuwenlang grotendeels ook afgescheiden van het eigen lichaam. Men is letterlijk buiten zichzelf gaan leven en is hierdoor steeds meer het besef van het lichaamsbewustzijn uit het oog verloren, zodoende ook het besef én het geloof in de intelligentie en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Iets wat veel blokkades, veel verschillende klachten tot zelfs ziektebeelden veroorzaakt, puur omdat men de boodschappen of zelfs noodkreten van het lichaam niet meer kunt 'horen' of waarnemen. En als noodkreten van ons lichaam niet meer gehoord of waargenomen kunnen worden, dan treedt het welbekende lijden in wat het lichaam dan doet. Zo wordt het menselijk lichaam ziek tot zelfs ernstig ziek. Het aanbod van Praktijk Ivette Geerman biedt haar cliënten een ruim aanbod aan mogelijkheden om weer bewust te kunnen worden van de intelligentie en het zelfgenezend vermogen van het lichaam én om dit weer zelf te kunnen activeren en herstellen, zodat heelwording op DNA-niveau weer gerealiseerd kan worden. Iets wat de weg letterlijk vrij maakt naar een gezond en gelukkig leven.

De mens leeft al eeuwenlang in het geloof dat het afgescheiden is van de Bron, dus is men hierdoor ook verwijderd geraakt van Bronbewustzijn of Godsbewustzijn. En dat terwijl in de realiteit niet buiten ons aanwezig is, maar dat alles in onszelf aanwezig is, dus óók het Godsbewustzijn, wat ons eigen innerlijke Bron is. Via ons aanbod kan de weg naar ware Eenheid weer liefdevol vrijgemaakt en in beeld gebracht worden, zodat men steeds op diepere lagen de Bron van Al-Eenheid in zichzelf kan gaan ervaren en zo zelf het Godsbewustzijn realiseren én eventueel belichamen kan. 

Wees welkom voor Zielsbegeleiding van Hart tot Hart om jouw Goddelijke Ware Zelf op Aarde te kunnen Zijn.

Een Lichtgroet van Hart tot Hart. 
 
 
E-mailen
Bellen
Info