Praktijk Ivette Geerman 
Voor zielsbegeleiding van Hart tot Hart

Online groepshealingen
~ Een lichtcirkel van Hart tot Hart ~

Groepshealingen of healing cirkels zijn healingen waar je niet voor de deur uit hoeft en óók niet online voor hoeft te zijn, maar vanuit je eigen huis in energie samenkomt met alle andere deelnemers om een energietransmissie te ontvangen. Je hoeft dus niet online te zijn via Zoom bijvoorbeeld, maar je mag heel comfortabel vanuit je eigen huis in afstemming op afstand jouw transmissie of energieoverdracht ontvangen. Tijd en ruimte bestaat tenslotte niet en is maar een illusie van de lagere dimensies.

Werken in groepen bekrachtigd de energie die tijdens de transmissies stromen mag enorm. Deze transmissies staan altijd in het teken van een diepe reiniging, transformatie, lichtactivaties en Ascentie. Allen bedoelt om de mens, het collectief en de Aarde te ondersteunen en te verlichten tijdens onze planetaire Ascentie.

De groepshealingen vinden iedere week plaats en duren altijd minimaal 1 uur, al kan de energie altijd langer blijven stromen. Dit kan uiteraard per persoon verschillen, maar de richtlijn is 1 uur. Het beste is om hierin altijd eigen intuïtie te volgen, dit is tenslotte de beste wegwijzer die we hebben. Als de energieën nog overduidelijk voelbaar aan het stromen zijn, dan is het raadzaam om hier net zo lang van te genieten als dit kan.

De online groepshealingen staan altijd in de  Agenda. De aanmeldingen lopen via  Contactformulier of per email: info@ivettegeerman.com.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info