Praktijk Ivette Geerman 
Voor zielsbegeleiding van Hart tot Hart

Agenda

Activiteitenagenda


Quantum Healing Circle - groepshealing 21:00 - 22:00 uur

Start:26-05-2021
21:00
Einde:26-05-2021
22:00

Quantum Healing Circle
Connecting Heaven & Earth

•Investering in jezelf: €44,-
Jouw betaling is jouw aanmelding en jouw plek in de Quantum Healing Circle.
•Datum: 26 mei 2021
•Tijd: 21:00 – 22:00 (CEST)
•Duur: 1 uur(dit is puur een timeframe, het kan veel langer duren!)
•Locatie: offline, vanuit jouw eigen huis.
Aanmelden per e-mail: info@ivettegeerman.com of via het contactformulier op de website
•Na aanmelding ontvang je de betaalgegevens of een PayPal betaallink.
Dit is een Quantum Healing Circle die in het teken staat van volledige overgave, loslaten, bevrijding, verbinding, ontvangen en verlichting.

De Quantum Healing Circles dienen als ondersteuning voor de mens, voor het collectief en voor de Aarde tijdens de grote verschuivingen die er nu plaatsvinden én die alleen maar intenser zullen toenemen de komende tijd door de hogere lichtfrequenties op Aarde.

Wat houdt de Quantum Healing Circle in:

•Er vindt een zeer diepe reiniging plaats. Dit zijn energetische ingrepen in je gehele lijf die ook zeker fysiek voelbaar kunnen zijn. Dit zijn energetische ingrepen op fysiek en op DNA niveau, dus het betreft ook healing op jouw gehele voorouderlijn tot daar waar de kern van jouw wond(en) ligt of liggen opgeslagen. DNA healing is healingwerk tot in de kern. Daar waar jij geen persoonlijke stukken meer op hebt zitten op jouw blokkades en dus in die zin dit nog onnodig bij je draagt, dan kunnen en mogen deze permanent verwijderd worden uit jouw systeem.

•Er een permanente lichtbrug gemaakt tussen jouw hoofd en jouw Hart. Dit is jouw Hemel en Aarde verbinding die nodig is voor jouw Ascentie; wat puur omhoog klimmen in bewustzijn is. Een klim die zonder deze brug niet mogelijk is. De blokkades waar geen persoonlijke stukken meer aan vastzitten en die de weg tussen het hoofd en het Hart blokkeren, worden uit jouw systeem verwijderd, zodat er een verbinding gemaakt kan worden tussen jouw hoofd en jouw Hart.

•Er vinden lichtactivaties plaats. Dit zijn lichtactivaties of Kosmische inwijdingen die jou op jouw blauwdruk activeren, zodat je steeds meer in jouw ware kracht kan komen staan doordat je door middel van deze lichtactivaties jouw hogere zielemissie(s) weer kan gaan herinneren. Deze lichtactivaties zijn jouw gouden sleutels naar jouw Universele kennisvelden of jouw Universele Bibliotheek die zich in de Heilige kamer van jouw Hart bevindt. Hierdoor kan je weer makkelijker uit jouw eigen innerlijke kennisbronnen tappen.
•Wat is het Quantumveld:

Het samenkomen als groep in het Quantumveld is samenkomen en krachten bundelen in het veld van AL-EENHEID. Dit is het veld van Onvoorwaardelijke Liefde, dit is het Godsveld. Hier kan er healing ontstaan op zeer hoog of diep niveau. Loslaten, bevrijding, verbinding, ontvangen en verlichting kunnen daarom dan ook hier op vele diepe lagen ervaren worden. Hoe krachtig of diep de ervaring zal zijn ligt geheel aan hoe én met welke intentie jij de Quantum Healing Circle instapt.

•Jouw intentie(s):

Stap je in volledige overgave in de Healing Circle, dus open, blanco en zonder enige verwachting, dan zal je ALLES kunnen loslaten én ontvangen wat je NU nodig hebt voor jouw ontwikkeling. Want dat is de kracht van overgave en van verwachtingloosheid. Dat is de kracht van eenwording met de PURE leegte. Want PURE leegte is óók een onderdeel van het Quantumveld. Als jij je volledig overgeven en volledig leegmaken kan, dan wordt je vloeibaar. Zo kan je samenstromen en samensmelten met het Goddelijke veld van Onvoorwaardelijke Liefde die dan alles in jou weer vanuit Onvoorwaardelijke Liefde schoonspoelen én Liefdevol aanvullen kan. Het Quantumveld is een oneindige zee van Pure Liefde.

Bij het wél neerzetten van specifieke intenties, dan ligt de focus op 'maar' een paar druppels uit deze oneindige zee van Pure Liefde. Mocht het NU (nog) niet het juiste moment zijn voor jou om los te laten en/of te ontvangen waar je om vraagt vanuit jouw intentie, dan gaat jouw vraag én de zee van oneindige mogelijkheden dus ook aan jou voorbij. Dit omdat je puur focust op een druppel of druppels in plaats van dat je je focust op een oneindige zee van mogelijkheden die je tijdens een Quantum Healing Circle tot je beschikking hebt. Zo beperk je alleen maar jezelf in zowel het loslaten als in het ontvangen, dit terwijl er oneindig veel mogelijk is en op jou wacht in het Quantumveld.

•Het veld van hogere intelligentie:

Het Quantumveld en al dat hierin aanwezig is weet altijd wat jij nodig hebt, veel beter dan dat jij zelf denkt nodig te hebben vanuit je menselijke denken. Dit omdat je blinde vlekken kan hebben door ongezonde patronen die jou zijn doorgegeven door jouw opvoeding of die jij zelf hebt aangenomen gaandeweg jouw leven. Blinde vlekken worden ook veroorzaakt door blokkades zoals onzekerheid, wantrouwen, schaamte, jaloezie, oordelend gedrag of angsten die vaak veroorzaakt worden door trauma's. Als je vanuit je blinde vlekken voortbeweegt, bewust of onbewust, dan kan je op den duur steeds dieper hierin verzeild raken en uiteindelijk hier zelfs in vast komen te zitten. Dit is het gevoel van alsmaar niet verder komen in je leven op bepaalde stukken. Je draait dan rond in een vicieuze cirkel. Iets wat erg vermoeiend en demotiverend is, want je valt steeds in herhaling en komt niet verder of doet dit via vele omwegen. Het Quantumveld is een veld van zeer hogere intelligentie. Al dat daar aanwezig is werkt/stroomt direct vanuit de Bron, dus al dat daar aanwezig is weet wat jij nodig hebt op iedere laag van heel jouw wezen.

•Wie begeleidt de Healing Circle:

Het maakt niet uit waar je de Quantum healing ontvangt, want de locatie waar jij jouw Quantum Healing wenst te ontvangen wordt vooraf vanuit het hoogste licht gereinigd én verzegeld, zodat jij jouw Quantum Healing in een Zuivere en Heilige ruimte kan ontvangen. Deze reiniging, verzegeling en healing wordt volledig begeleid door de Bron, Gaia, de vele ordes vanuit het Engelenrijk, zoals o.a. de Azzez Engelen, de Elohim Engelen en de Aartsengelen, de Plasmawezens, de Grote Witte Broederschap en Zusterschap, de Hogere Raden van Puur Goddelijk Licht van de Pleiaden en Sirius, geascendeerde Lichtmeesters, jouw Sterrenfamilie, het rijk van de Elementalen, jouw voorouders, gidsen, Hogere Zelven en alles wat aanwezig is in het veld van AL-EENHEID wat voor jou tijdens jouw Quantum Healing nodig is.

•Voorbereiding op jouw healing:

Overgave is de gouden sleutel die vele poorten in jou kan openen naar 'nieuwe'(hogere) lagen van bewustzijn van jezelf. Tijdens de Quantum healing vinden er energetische ingrepen plaats om het nodige in jou te verwijderen en te herstellen. Belangrijk is om tijdens de Quantum Healing Circle rustig, kalm en stil te blijven liggen. Dit omdat er ook aan je gehele wervelkolom én hoofd gewerkt zal worden door liefdevolle Lichtwezens. Je gehele lichaam wordt gescand door energetische specialisten vanuit het Quantumveld. En daar waar energetische ingrepen nodig zijn, zal er correcties plaatsvinden. Er kunnen tijdens de reiniging oude beelden voorbijkomen en oude emoties vrijkomen, kijk ze aan, doorvoel ze, maar laat ze ook weer in licht en liefde los. Want je ondergaat een diepe reiniging, dit zijn jouw oude lagen die je tijdens deze healing los aan het laten bent in een veld of zee van Onvoorwaardelijke Liefde.

Het is altijd velig om je in het Quantumveld over te geven, om zo los te kunnen laten wat jou nu nog zwaar maakt en in die zin zwaar beperkt in jouw groei. Want de ware overgave die je ondergaat is de overgave aan jouw Hogere en/of Lagere Zelven die diep IN jouw Hart aanwezig zijn. Je pelt je tijdens deze Quantum healing circle dus ZELF laag voor laag af om jouw mooie Pure kern vrij te maken, zodat je steeds meer van hieruit kan leven en ademen. Tijdens deze Quantum Healing Circle werk jij samen met AL jouw Hogere Zelven.

•Voorzorg en nazorg:

Je kan ervoor kiezen om jouw healing in stilte te ontvangen of om dit te doen met jouw favoriete rustgevende muziek. Zorg dat je lichaam niet uitgedroogd is tijdens de healing, maar drink vooraf overdag voldoende water. Drink ook een glas water vlak voordat je aan jouw helende reis begint, zodat de hogere energieën beter door jou heen kunnen stromen. Zorg dat je niet gestoord wordt tijdens jouw healing door anderen of door je telefoon, want het betreft een zeer krachtige en diepe healing. Sta niet direct op na 1 uur, want de energie blijft net zo lang stromen als dat dit voor jou nodig is. Dit kan variëren van 15 minuten tot zelfs 1 a 2 uur na, maar vanuit ervaring sprekend kan dit zelfs 4 uur door blijven stromen. Dit is voor iedereen verschillend. Voel zelf of dat het goed voelt voor jou om weer op te staan na verloop van tijd. Weet dat de Quantum Healing op meerdere lagen door blijft werken. Drink na je Healing voldoende water, zodat alles aan gifstoffen wat vrijkomt ook fysiek jouw lichaam weer kan verlaten. Dit om eventueel overmatig misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid of emotionele ontladingen te voorkomen of in ieder geval te verlichten. Het is oké om in slaap te vallen tijdens de Healing. Iedereen ervaart hogere energieën nou eenmaal anders. Alles mag er zijn, alles is oke. Foute ervaringen bestaan niet.

•De afstemming

Het enige wat je hoeft te doen is je af te stemmen op het Godsveld en je te verbinden met de Quantum Healing Circle van Praktijk Ivette Geerman begeleid door Ivette Geerman. Geef je over aan wat er allemaal helen en stromen mag in, door en voor jou. Dit is jouw moment om te genieten van jouw Hemel en Aarde verbinding die weer herstelt mag worden in heel jouw wezen, wat jouw eigen Universum is.

Ben je eraan toe om de nodige zwaarte los te laten? Ben je eraan toe om ruimte te creëren in jezelf om te kunnen ontvangen wat jij NU nodig hebt? Wil je één worden met de Pure leegte in jou? Wil je één worden met het Goddelijke veld van Onvoorwaardelijke Liefde? Wil je één worden en vrij samen kunnen vloeien met jouw gehele Universum? Dan ben je van harte welkom om in de Quantum Healing Circle te stappen voor jouw helende innerlijke reis naar overgave, loslaten, bevrijding, verbinding, ontvangen en verlichting.

Mocht dit resoneren met jou, dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor deze Quantum Healing Circle óf kies een andere datum om je aan te sluiten. Ik wens jou een mooie reis naar de PURE leegte, om zo AL jouw nodige lagen weer volledig in jou thuis te laten komen, zodat je je volledige Zelf weer kan belichamen.

In Love, Light and Service IAM
IvetteTerug naar overzicht 
 
 
E-mailen
Bellen
Info